Saturday, 10 December 2011

▂ ▃ ▄ ▅ ▆ ▇ Awak...!!awak tahu tak..saye sayang awak..!! ▇ ▆ ▅ ▄ ▄ ▃ ▂ ▁

▲▲Kalau boleh..,setiap hari saya nak bersama awak..▲▲

▲▲Nak awak teman saya tyme saye sunyi...▲▲

▲▲pujuk saya tyme saya sedih...wat saye gembira...▲▲

▲▲hanya awak seorang jew yang boleh buat macam tu taw...▲▲

▲▲sebab ape..?▲▲

▲▲Sebab awak la ratu hati saye..!!saya sayang awak..!!▲▲

~✿*゚~Tapi kekadang awak selalu wat saye sedih..wat saya nangis..saya nak awk sowg je..tp tak tahu la awk nak kew tak kat saye..saya selalu nakkan semua tu..teman..,pujuk..,make me happy..,tp sume tu tak dapat..awak sentiasa tak de mase untuk saye..erm..tp walau ape pun..awak tetap di hati saye..~~(◕‿◕)" ~✿*゚~

"(◕‿◕)░▒▓awak..saye nak awak tahu...saye sayang awak sesangat..░▒▓(◕‿◕)"

4 u sayang !

█───█──███───█──█
█───█─█───█──█──█
─███──█───█──█──█
──█───█───█──█──█
──█────███────██

─███──████──████
█───█─█───█─█
█████─████──████
█───█─█───█─█
█───█─█───█─████

█───█─████─████──█───█
█───█─█────█───█─█───█
█───█─████─████───███
─█─█──█────█───█───█
──█───████─█───█───█

████─████─████─████─█──███──█
█────█──█─█────█──█─█─█───█─█
████─████─████─█────█─█████─█
───█─█────█────█──█─█─█───█─█
████─█────████─████─█─█───█─████

█████──███
──█───█───█
──█───█───█
──█───█───█
──█────███

███─███─████──█
█──█──█─█─────█
█──█──█─████──█
█──█──█─█
█──█──█─████──█

Tuesday, 6 December 2011

tetibe teringat.kenangan

seperti biasa jawab salam dulu k...hehhe...SENYUM OKE... =) arini entah tetibe rasa nak updt blog..hehhe...
tadi pagi2 on9 FB...cOmnt2 gan FIZIE.. tetibe teringat masa alam persekolahan 2011..
ehhhe..teringat sesuatu yang selama ni aku tak tahu..akhirnya aku tahu kelmahannye..hahaha
tak pe lah yunk,hehehe..memang susah kerja toh..hehhhe...
aku tahun 2011 form 3.. 3ismail sama dengan FIZIE,DEBAB,SHAFIQ dll..Kelas 3ismail kelas kedua..KHB kita orang bahgian perdagangan...huh,susah betul..nasib baik ade iman dengan fizie yang boleh ajar aku..thnk lah korang..minat korng bedua sama..secoCok gitu..hahhaha..jgn marah..

oke,nak cerita kat sini pasal kami lah kelas KHB PERDAGANGAN kelas cikgu aziyana..
oke,sebelum to,nak kenal kan gak cikgu yang mengajar aku..
cikgu yang mengajar aku cikgu aziyana...
oh ye,kelas kami dibahgikan kepada dua kumpulan..
satu kumpulan gan cikgu aziyana satu lagi dengan cikgu nazir..
aku dapat cikgu aziyana..
yang dengan cikgu aziyana..

aku,iman,lily,atikah nasir,sharmila,nik,hana,eisya,hari,pizie,amer,aji,shafiq ishak,shafiq shah amer,n lain2..
hehhehe..:)
oke nak kenal kan cikgu aziyana..cikgu aziyana cikgu yang baik,lemah lembut,dia bnyak memberikan nasihat dan sokongan pada aku..TERIMA KASIH CIKGU...
jasamu akan ku kenang...sayang cikgu...

oh ye,TERIMA KASIH juga pada cikgu nazir..kerana telah mengajar aku disaat-saat akhir..sebelum exam.,,bnyk ilmu yang aku dapat..terima kasih cikgu...jasamu akan ku kenang...insyallah..


oke sekarng aku nak cerita ni,lawak meyh..hahahah
kejap ea...

Kita orang kena buat kerja khuss KHB..
kerja yang cipta rak toh..hahha...
kerja to mestilah kena paku memaku kan??
masa nie aku paling suka.. cikgu suruh kami siapkan jugak kerja to artu jugak..
oke,aku mula memaku...selsai aku punye...selamat...dah cantik dah...
tibe2 ade sorang mamat nie,tak geti paku..kesian nye...hahahhaa....
Jadi i can help u kawan...aku tolong lah..funny meyh suruh dia paku..
hehehe..ape2 je lah yunk...
mse to kite rapat kan?hahah.its oke.kerja to senang bagi saya..
i like paku memaku..hehehhe...



selepas siap..kita orng dibenarkan pulang ke kelas..
hahha..
sampai sini saje lah..

saya suka masa saya tolong awak pegang paku..n awak paku sndiri..hahahah..
miss lah mase to
itu semua tinggal kenangan je kan?/
ape2 pun happy dapat bersama gan awak..hehhee
=)


ok bye..

sabar je la

Awak,semalam kita gaduh..errr,saya tak tahu sebabnya ape la awak..
yang saya tahu,saya just um je..then awak tnye sya..saya nak ape..?
saya jawab lah dengan ikhlas,SAYA NAK AWAK BAHGIA GAN ORANG LAIN..
awk kata tak nak ape lah,n bla bla...
saya just um.. awak dh mula ckp awak sayang saya sorang..
awak jangan tipu saya boleh tak?? errr... maaf saya dah tak percaya kat awak..
='( .. pagi-pagi saya baca msg awak bgi kat sy kul 2.45 dan 3 pagi...awak tidur kul brpe?? urm..
awak bgi msg,mitk maaf,awak syg sy n bla bla... satu lagi msg awak taip NAPE U MARA KAT I.NAPE U CURANG NGAN I.NAPe U MNKR JNJI.NAPE U NK ITE BERPISAH?
Saya tak ley terima yang awak cakap saya curang gan awak n  munkr jnji??
Sape yang curang/?? SAYA atau AWAK?? Awak yang ramai pempuan...setiap kali mesti awak panggil diorang sayang..ok fine...suka atie awak lah... saya pun boleh buat..sebab awak sendiri saya jadi mcmtoo..saya mula layan lelaki lain..n pnggil syg..sebb awak... awak ckp sy mungkir jnji?? jnji ape yg saya dah munkr?? janji yg mana?? saya tk mungkr lgi jnji sy...urm... oh ye satu janji agaknye awak rse sy dh mungkir..jnji yg akn setia gn awak kan?? hahha..mmng sy setia gan awak,leps to dh tak selps sy bce chat awak gn semua perempuan lain panggil sayang,dear n whtevr lah....ok fine sayang..i diam kan je..sbb mals nk gdh..jdi i pun buat gak mcmne u buat kat pmpn...hu..Oke i marah gan u sebab i pun tak tahu..maaf...kalau soalan yg terakhir...i dah ckp kn?? I NAK U BHGIA GAN ORNG LAIN...BUKAN GAN I...erm.. oke lah...itu je lah...
maaf lah tetibe semalam kita gaduh..
urm...saya sayang awak walaupun awak banyak kali sakid kan aty saya...
saya sayang awak sampai mati..
wasalam..

perempuan

KALAU BENAR SAYANGKAN SESEORAN ITU.

GIRL : awak, saye nak bg tahu awk sesuatu..
BOY : ye syg,ape die ckp lah.
GIRL : Ex saya datang balik nakkan saya. Huwmm..
BOY : ouh.. Awak masih syg kan die?
GIRL : Ermm.. Entah. Awk rasa??
BOY : kalau awk masih sygkn dia syg, awak pergi lah pada dia.
GIRL : Awak tak tak cemburu ke ? Awak tak marah?
BOY : (tunduk dgn nada suara yang sayu2) Buat apa sye nak marah awak syg. Mungkin dia boleh jaga awak dengan sempurna. Saya tahu kalau betul awk sygkan saya sayang, awak takan Biarkan orang lain rampas awak dari saya. (tunduk lalu setitis air mata jatuh membasahi bumi )
GIRL : (terdiam terpaku dgn kata2 kekasihnya) syg, saya tak inginkan yang lain, saya janji cinta saya hnya untuk awak. (lalu mengesat airmata si kekasihnya)

kesimpulannya.
Janganlah menguji tahap kecemburuan seorang lelaki, kerana ianya akan pendam sehingga menitiskan air mata. Air mata bg lelaki amat bermakna, tp ianya akan tewas jika hatinya diluka

kisah lelaki

KALAU BENAR SAYANGKAN SESEORAN ITU.

GIRL : awak, saye nak bg tahu awk sesuatu..
BOY : ye syg,ape die ckp lah.
GIRL : Ex saya datang balik nakkan saya. Huwmm..
BOY : ouh.. Awak masih syg kan die?
GIRL : Ermm.. Entah. Awk rasa??
BOY : kalau awk masih sygkn dia syg, awak pergi lah pada dia.
GIRL : Awak tak tak cemburu ke ? Awak tak marah?
BOY : (tunduk dgn nada suara yang sayu2) Buat apa sye nak marah awak syg. Mungkin dia boleh jaga awak dengan sempurna. Saya tahu kalau betul awk sygkan saya sayang, awak takan Biarkan orang lain rampas awak dari saya. (tunduk lalu setitis air mata jatuh membasahi bumi )
GIRL : (terdiam terpaku dgn kata2 kekasihnya) syg, saya tak inginkan yang lain, saya janji cinta saya hnya untuk awak. (lalu mengesat airmata si kekasihnya)

kesimpulannya.
Janganlah menguji tahap kecemburuan seorang lelaki, kerana ianya akan pendam sehingga menitiskan air mata. Air mata bg lelaki amat bermakna, tp ianya akan tewas jika hatinya diluka

Monday, 5 December 2011

luahan hati

Aku mula bosan gan kau..
Aku mula nak marah kau selalu,,
Aku hilang kesabaran aku..
Aku hilang sayang aku pada kau..
semua ini berlaku sebab kau sendiri..
kau buat aku menjadi tension,sakid,dll..
MAAF
='(

terasa penad

baru sampai rumah..selepas berjalan2...fuh..penad nye...