Sunday, 20 November 2011

yes,nangis lagi.. ='(




Hari ini 20.11.2011
tarikh yang aku nanti-nantikan,
sebab aku suka meyh tarikh nie,nice..
um,pagi-pagi my lovely mum kejutkan,
pukul 6.30 meyh,semalam tido lambat teman kan die..
tapi kurang ajar meyh,kata nak tido kul 4..tiba2 die yang off..
peh,bingit meyh.,..tapi aku sabar je coz AKU SAYANGKAN DIA .



Then pagi-pagi,ingatkan hari ni hari yang boleh buat aku happy..
='(
tapi hampeh meyh,I bukak FB You..
I ingatkan nak main gan ALYZ n nak add kan mak i,abg i..
um,='(
tapi hati i suruh bukak inbox u..
maaf i bukak inbox u..
um,i tengok chat u gan wani..
um,hati i tergerak nak bukak chat u gan wani..
sedangkan banyak lagi chat u gan orang lain..
tapi i nak baca yang u gan wani..
ok i baca..
pehhh,sakit mata i u tahu tak?
hati i hancur meyh..='(
um,u memang tak setia..u curang meyh..
U tahu tak masa kita copule,i sayang kan pizi meyh..='(
tapi demi u meyh i sanggup lupakan perasaan sayang i kat pizi..='(
U tak tahu kan??u tahu sakit kan ati i je..='(
takpelah..um..u tahu tak ? u tak tahu,sebab u tak de dalam keadaan i sekarang..
tak pe meyh i bagitahu u..
You tahu tak?i sayangkan pizi sangat-sangat.='(.
tapi i cuba lupakan dia then sayang kan u macamane i sayangkan pizi..
Lama tau nak lupakan sayang i kat pizi..=(
Lepas berbulan agak 3bulan gak dari bulan 4 sampai bulan 6 i akhirnya i berjaya
hilangkan perasaan sayang i kat pizi..=(
then mula dari sito i try untuk sayangkan you,dalam masa sebulan je meyh
sudah sayang kan u macamane i sayangkan pizi...
tapi ape yang you buat??
luka kan hati i.. ='(
dah 3kali i bagi u peluang..tpi i rasa lebih 3 meyh..
tak pe,kata orang bagi die peluang mybe dia akan berubah..
Berubah??oh no,i tengok u sama jewk,langsung tak berubah..
uum,,its oke meyh,mybe u akan berubah sato ari nanti,i sabar tunggu perubahan u..
um...tapi ape semua nie meyh??
u buat i kecewa.u nasib baik i ingat ALLAH...
alau tak u dah tak jumpa i agie,n hari ni jugak hari u kecwa kan i hari i mati..
tapi nasib baik i ingat ALLAH,MAK,AYAH,ABANG AND MY HOBBY,N AMBITION..
um..sedih meyh..huhu
You kata gan wani..
u sayang i***h ?? =(
n u kata u sayang dua2..
maknye u punya sayang and cinta kat i berbelah bagi lah ea?
ok terima kasih meyh...
cinta i gn sayang i gan u tak pernah berbelah bagi meyh..umm ='(
i sanggup tolak mentah-mentah bila orang mintak copule,sebab =(
i sayang u,i cinta u..=)(
u tahu tak?
tak kan??
um,dalam hati i ade cinta n sayang u sorang je..
tak de sape meyh,sebab i kunci rapat-rapat hati i..=(
tapi u??um..
hanya ALLAH gan i saja yang tahu hati i terhadap u..
n sekarang hanya ALLAH gan i saje yang tahu bertapa pedih,luka,
hancur,perit nye hati i,bila dapat tahu..
um..takpelah..
I LEPASKAN YOU..='(


I text u untuk mintak putus..u off phne,ok tkpe meyh..
then u text i ..
morning baby..
i tak reply sebab i malas nak layan,
u dah sakit kan atie i meyh..um ='(
then u antar text u kata

xnk.i xsyng sape2 i syng u je.u dga jnji xnk tngal kan i kn..jngn tngal kn i k..i syng u sowng
je dlm hati i..jangn tngal kn i walapn sesaat pun..k..

n i reply

Maaf,..jangan nak tiou meyh.bubye..

u reply

i xtpu u i syng u je,u je ad kat ati i..i xnk lpz kn u wlau pun u pergi tnggalkn i..plez jngn p eh..
syng u sowng.muah..jngn k..lau u nk tngal kn i tngu i mati dulu bru u p k..

i reply

maaf.tidak usah berdalih lagi..jgn ingt i tk thu..oke tkpe meyh..u p je kt die..dnt wry.lgpun u yg nk kn slmani..sbb u nk p kt die,tpi u tkot die tak terma u alaun u p tngglkn i..hah,p je meyh..bubye..um

you reply

i mintak map kt u ea..k i lepaskn u walau pn xrele.tapi i ttp syng u sngt2 arap ite bleh jdi kwn ea..

 i reply

ok..terima kasih..insyallah..waslm

you reply

i sayang u k.um.i terima u blek dlm atie i..ito pun lau u nak..

i reply

oh,um..oke.terima kasih..maaf awak pergi je kat die..oke..

ito je u send..
um,oke2..
i tak tahu lah nak tulis ape lagi..
ni pun taip sambil nges,dh tak ley nak fikir tulis ape lagi meyh
adoii..sedih nye meyh..um..
tkpe..

SEMOGA YOU BAHAGIA..





salam sayang dari nurin binti othman kepada muhammad saifullah bin mat som 
yang terakhir kali nye..
oke..
um..
sayang u hingga ke syurga and hingga i mati..
wasalam..






sekarang aku single meyh.
alyn dah tak de daddy..
adoii..
um..sian alyn..dnt wory alyn,mummy alwys ade gan alyn
um,,sabar je..



wasalam..
='(




hanya tinggal kenangan..
selamat tinggal 
nirun hallufias
@
hallufias nirun
semoga kita tetap berkawan..
insyallah..


No comments:

Post a Comment