Saturday, 19 November 2011

awak...='(

Awak,semalam 18.11.11 saya nagez masa cakap gan awak dalam tepon,awak buat saya sedih..awak cakap awak nak p jauh dan untuk selama-lamanya,,awak suruh saya pergi tinggalkan awak..awak suruh saya cari orang lain..Saya tak nak..saya nak awak jewk..um,awak tetap suruh saya pergi..sampai kul 12 saya cakap gan awak daLam tepon..saya tak kesah pasal topap saya abis..sebab alau abis pun sebab awak..saya tak kesah..awak segala-galanya bagi saya...tapi awak paksa saya pergi..um,,saya akan pergi alau ito yg awak nak..tapi saya tak kan cari orang lain..sebab saya nak jadikan awak orang yang terakhir dalam hati saya...um..
awak,cakap awak dah tak lama...saya nak gan awak jewk..saya tak nak orang lain..um..='(


Awak,saya tidur pun tak lena setiap saat terjaga dari tidur teringat awak..Tapi alhamdh pagi2 awak kejutkan saya,maknya saya masih ada awak..um..='(
Tapi,pagi2 jugak awak buat saya menagis lagi..awak text gan saya awak suruh saya pergi..
um...awak tak paham ke? saya tak nak.. ke awak ada orng lain?
um.,




ni text yang You bagi kat i pagi2..


YOU : Mummy bangun
I : Ye sye
YOU : Bangun pun
I : Hehehhe,awalnye?mumMy bru nk kejutkan.he
YOU : xprlu.muah
I : Heheh..oke..thnk kejutkn mumMy gan Alyn.hehe
YOU : Alyn? ble daddy kjut kan die?
I : Ada sebelah mummy lowh..
YOU : Oh,mummy ngan die je tdo.adek die mummy pnggirkan ke?
I : Hehhe..alolo bukn nye diowng tdur gn daddy ? hehe
YOU : diwang xnk
I : heheh,takpelh diowng tknak..hehe
YOU : Ye
I : Heeheh,takdelah,teddy bear to,mummy namakan alyn.adoi,daddy..hehe..nty alaun mummy ade duit,mummy beli lgi sto bgi nama alyz.hehe
YOU: OK
I : Heheh...love u
YOU : lov u 2,smlm tdo kol bpe?ckp btol2
I : 12.59 pas mummy antr text muah9696x.kenapa?
YOU : xdepape.ingtkn mummy tdo lmbt.
I : Takde ar,daddy? Tdo kul bpe?
YOU : Lpaz mummy ant muah9696x to
I : Ouh,sama2 ea ite tdo?hhehe.oke2
YOU : biasa.tdo pun sblah kan?
I : Oh..ehhehe..a'ah..
YOU : hehehe.muah..
I : Muah..u ada orang lain ke? Tnye je.
YOU : Ad,hehe,xdela.i ad u je
I : Ouh alau ada tak pe.ouh yewla k
YOU : Um,i xnk cri pmpn lain ar,i nk u je tp i dh xlame u yg patot cri orng lain.huhu (AYAT NIE DAH BUAT AKU NAGES)
I : Oh.k.tkpe.i nk gn u je.Dnt wry about me..if u tkde,i tk cri org lain i nak u je.k
YOU : P jela cri,xpun daddy crikan
I : Tk nak..k
YOU : Pgi plez,u syng i kan.u p lah cri owng lain.i nk tngk u bhgia dpn mta i.
I : I tk nk..you,i tk nk..
YOU : Pgi k..i xnk u idop sowng mse i xde,lau u xnk cri kat sini u cri ar kt sklh baru u k/.
I : Tak nak,tkpelah.i sowng..k..i tk pindh..tkpe.
YOU : Plez,ke u nk i crikan?
I : I tak nak.um
YOU :  PLEZ
I : Um.tknk
YOU : PLEZ
I : UM
YOU : Pgi ea
I : I tknk,i nk gn u
YOU : Plez pgi
I : I tkde orng lain..Ada u je.um
YOU : Pegi lah cri
I : Tak nak
YOU : P k
I : X nk..
YOU : U sayang i kan?
I : SAYANG..tpi i tetap tak nak..i nk gn u..


I : U lepaskan i ea?um.huh
YOU : Xkn
YOU : I xkn lpaz kn u
I : Thnkyou
YOU : WC


You i tetap nak u,walau u tak de sekali pun..hati i ada u je..alau u nk tingalkan i untuk selama-lamanya takpe,i redha..tpi jgn surh i cri orng lain..i tak nak..i nak u je..tolong ea,jgn surh i cri orng lain.i tk nak..if u ada pmpn lain,tkpe u p je kat pmpn to...i tak kesah..demi u..um..tapi jangan surh i cri orng lain..alau u lepaskn i pun..i tetap sayang u...i tak kan cri lelaki lain..i nak u je..
um..='( u tetap dlm hati i..u jgn tglkn i selama-lamnya pleasa..biar i dulu,bru u k..um..i tak ley hidup tanpa u..tolong i u..huhu...I SAYANG U SORANG SAIFULLAH..
Um ='(

WSLM

mood sad ='(           

No comments:

Post a Comment