Saturday, 10 December 2011

▂ ▃ ▄ ▅ ▆ ▇ Awak...!!awak tahu tak..saye sayang awak..!! ▇ ▆ ▅ ▄ ▄ ▃ ▂ ▁

▲▲Kalau boleh..,setiap hari saya nak bersama awak..▲▲

▲▲Nak awak teman saya tyme saye sunyi...▲▲

▲▲pujuk saya tyme saya sedih...wat saye gembira...▲▲

▲▲hanya awak seorang jew yang boleh buat macam tu taw...▲▲

▲▲sebab ape..?▲▲

▲▲Sebab awak la ratu hati saye..!!saya sayang awak..!!▲▲

~✿*゚~Tapi kekadang awak selalu wat saye sedih..wat saya nangis..saya nak awk sowg je..tp tak tahu la awk nak kew tak kat saye..saya selalu nakkan semua tu..teman..,pujuk..,make me happy..,tp sume tu tak dapat..awak sentiasa tak de mase untuk saye..erm..tp walau ape pun..awak tetap di hati saye..~~(◕‿◕)" ~✿*゚~

"(◕‿◕)░▒▓awak..saye nak awak tahu...saye sayang awak sesangat..░▒▓(◕‿◕)"

4 u sayang !

█───█──███───█──█
█───█─█───█──█──█
─███──█───█──█──█
──█───█───█──█──█
──█────███────██

─███──████──████
█───█─█───█─█
█████─████──████
█───█─█───█─█
█───█─█───█─████

█───█─████─████──█───█
█───█─█────█───█─█───█
█───█─████─████───███
─█─█──█────█───█───█
──█───████─█───█───█

████─████─████─████─█──███──█
█────█──█─█────█──█─█─█───█─█
████─████─████─█────█─█████─█
───█─█────█────█──█─█─█───█─█
████─█────████─████─█─█───█─████

█████──███
──█───█───█
──█───█───█
──█───█───█
──█────███

███─███─████──█
█──█──█─█─────█
█──█──█─████──█
█──█──█─█
█──█──█─████──█

Tuesday, 6 December 2011

tetibe teringat.kenangan

seperti biasa jawab salam dulu k...hehhe...SENYUM OKE... =) arini entah tetibe rasa nak updt blog..hehhe...
tadi pagi2 on9 FB...cOmnt2 gan FIZIE.. tetibe teringat masa alam persekolahan 2011..
ehhhe..teringat sesuatu yang selama ni aku tak tahu..akhirnya aku tahu kelmahannye..hahaha
tak pe lah yunk,hehehe..memang susah kerja toh..hehhhe...
aku tahun 2011 form 3.. 3ismail sama dengan FIZIE,DEBAB,SHAFIQ dll..Kelas 3ismail kelas kedua..KHB kita orang bahgian perdagangan...huh,susah betul..nasib baik ade iman dengan fizie yang boleh ajar aku..thnk lah korang..minat korng bedua sama..secoCok gitu..hahhaha..jgn marah..

oke,nak cerita kat sini pasal kami lah kelas KHB PERDAGANGAN kelas cikgu aziyana..
oke,sebelum to,nak kenal kan gak cikgu yang mengajar aku..
cikgu yang mengajar aku cikgu aziyana...
oh ye,kelas kami dibahgikan kepada dua kumpulan..
satu kumpulan gan cikgu aziyana satu lagi dengan cikgu nazir..
aku dapat cikgu aziyana..
yang dengan cikgu aziyana..

aku,iman,lily,atikah nasir,sharmila,nik,hana,eisya,hari,pizie,amer,aji,shafiq ishak,shafiq shah amer,n lain2..
hehhehe..:)
oke nak kenal kan cikgu aziyana..cikgu aziyana cikgu yang baik,lemah lembut,dia bnyak memberikan nasihat dan sokongan pada aku..TERIMA KASIH CIKGU...
jasamu akan ku kenang...sayang cikgu...

oh ye,TERIMA KASIH juga pada cikgu nazir..kerana telah mengajar aku disaat-saat akhir..sebelum exam.,,bnyk ilmu yang aku dapat..terima kasih cikgu...jasamu akan ku kenang...insyallah..


oke sekarng aku nak cerita ni,lawak meyh..hahahah
kejap ea...

Kita orang kena buat kerja khuss KHB..
kerja yang cipta rak toh..hahha...
kerja to mestilah kena paku memaku kan??
masa nie aku paling suka.. cikgu suruh kami siapkan jugak kerja to artu jugak..
oke,aku mula memaku...selsai aku punye...selamat...dah cantik dah...
tibe2 ade sorang mamat nie,tak geti paku..kesian nye...hahahhaa....
Jadi i can help u kawan...aku tolong lah..funny meyh suruh dia paku..
hehehe..ape2 je lah yunk...
mse to kite rapat kan?hahah.its oke.kerja to senang bagi saya..
i like paku memaku..hehehhe...



selepas siap..kita orng dibenarkan pulang ke kelas..
hahha..
sampai sini saje lah..

saya suka masa saya tolong awak pegang paku..n awak paku sndiri..hahahah..
miss lah mase to
itu semua tinggal kenangan je kan?/
ape2 pun happy dapat bersama gan awak..hehhee
=)


ok bye..

sabar je la

Awak,semalam kita gaduh..errr,saya tak tahu sebabnya ape la awak..
yang saya tahu,saya just um je..then awak tnye sya..saya nak ape..?
saya jawab lah dengan ikhlas,SAYA NAK AWAK BAHGIA GAN ORANG LAIN..
awk kata tak nak ape lah,n bla bla...
saya just um.. awak dh mula ckp awak sayang saya sorang..
awak jangan tipu saya boleh tak?? errr... maaf saya dah tak percaya kat awak..
='( .. pagi-pagi saya baca msg awak bgi kat sy kul 2.45 dan 3 pagi...awak tidur kul brpe?? urm..
awak bgi msg,mitk maaf,awak syg sy n bla bla... satu lagi msg awak taip NAPE U MARA KAT I.NAPE U CURANG NGAN I.NAPe U MNKR JNJI.NAPE U NK ITE BERPISAH?
Saya tak ley terima yang awak cakap saya curang gan awak n  munkr jnji??
Sape yang curang/?? SAYA atau AWAK?? Awak yang ramai pempuan...setiap kali mesti awak panggil diorang sayang..ok fine...suka atie awak lah... saya pun boleh buat..sebab awak sendiri saya jadi mcmtoo..saya mula layan lelaki lain..n pnggil syg..sebb awak... awak ckp sy mungkir jnji?? jnji ape yg saya dah munkr?? janji yg mana?? saya tk mungkr lgi jnji sy...urm... oh ye satu janji agaknye awak rse sy dh mungkir..jnji yg akn setia gn awak kan?? hahha..mmng sy setia gan awak,leps to dh tak selps sy bce chat awak gn semua perempuan lain panggil sayang,dear n whtevr lah....ok fine sayang..i diam kan je..sbb mals nk gdh..jdi i pun buat gak mcmne u buat kat pmpn...hu..Oke i marah gan u sebab i pun tak tahu..maaf...kalau soalan yg terakhir...i dah ckp kn?? I NAK U BHGIA GAN ORNG LAIN...BUKAN GAN I...erm.. oke lah...itu je lah...
maaf lah tetibe semalam kita gaduh..
urm...saya sayang awak walaupun awak banyak kali sakid kan aty saya...
saya sayang awak sampai mati..
wasalam..

perempuan

KALAU BENAR SAYANGKAN SESEORAN ITU.

GIRL : awak, saye nak bg tahu awk sesuatu..
BOY : ye syg,ape die ckp lah.
GIRL : Ex saya datang balik nakkan saya. Huwmm..
BOY : ouh.. Awak masih syg kan die?
GIRL : Ermm.. Entah. Awk rasa??
BOY : kalau awk masih sygkn dia syg, awak pergi lah pada dia.
GIRL : Awak tak tak cemburu ke ? Awak tak marah?
BOY : (tunduk dgn nada suara yang sayu2) Buat apa sye nak marah awak syg. Mungkin dia boleh jaga awak dengan sempurna. Saya tahu kalau betul awk sygkan saya sayang, awak takan Biarkan orang lain rampas awak dari saya. (tunduk lalu setitis air mata jatuh membasahi bumi )
GIRL : (terdiam terpaku dgn kata2 kekasihnya) syg, saya tak inginkan yang lain, saya janji cinta saya hnya untuk awak. (lalu mengesat airmata si kekasihnya)

kesimpulannya.
Janganlah menguji tahap kecemburuan seorang lelaki, kerana ianya akan pendam sehingga menitiskan air mata. Air mata bg lelaki amat bermakna, tp ianya akan tewas jika hatinya diluka

kisah lelaki

KALAU BENAR SAYANGKAN SESEORAN ITU.

GIRL : awak, saye nak bg tahu awk sesuatu..
BOY : ye syg,ape die ckp lah.
GIRL : Ex saya datang balik nakkan saya. Huwmm..
BOY : ouh.. Awak masih syg kan die?
GIRL : Ermm.. Entah. Awk rasa??
BOY : kalau awk masih sygkn dia syg, awak pergi lah pada dia.
GIRL : Awak tak tak cemburu ke ? Awak tak marah?
BOY : (tunduk dgn nada suara yang sayu2) Buat apa sye nak marah awak syg. Mungkin dia boleh jaga awak dengan sempurna. Saya tahu kalau betul awk sygkan saya sayang, awak takan Biarkan orang lain rampas awak dari saya. (tunduk lalu setitis air mata jatuh membasahi bumi )
GIRL : (terdiam terpaku dgn kata2 kekasihnya) syg, saya tak inginkan yang lain, saya janji cinta saya hnya untuk awak. (lalu mengesat airmata si kekasihnya)

kesimpulannya.
Janganlah menguji tahap kecemburuan seorang lelaki, kerana ianya akan pendam sehingga menitiskan air mata. Air mata bg lelaki amat bermakna, tp ianya akan tewas jika hatinya diluka

Monday, 5 December 2011

luahan hati

Aku mula bosan gan kau..
Aku mula nak marah kau selalu,,
Aku hilang kesabaran aku..
Aku hilang sayang aku pada kau..
semua ini berlaku sebab kau sendiri..
kau buat aku menjadi tension,sakid,dll..
MAAF
='(

terasa penad

baru sampai rumah..selepas berjalan2...fuh..penad nye...

Thursday, 24 November 2011

Jamuan kelas tingkatan 3 Ismail 2011


 Jawab salam dulu,itu yang sis aku selalu ajar..hehee..
17.11.2011 hari Khamis..
Kelas tingkatan 3 Ismail (kelas aku lah) buat jamuan dekat PIZZA HUT KOTA TINGGI JOHOR..

Peh,best siott...Ketua nye ialah SHAFIQ SHAH AMER..

NI MUKA BUDAK NYE..
Ni lah Shafiq Shah Amer
ketua jamuan..

Penolong die pulak,aku lah..adoii,APTB..heheh..
Kita orang set kena datang kul 3..
Aku datang dengan Farah and Ain(kelas3AR)..aku datang naik kereta,mak gan ayah aku hantar..
ya ALLAH dalam perjalanan nak pergi PIZZA HUT to,ramai lah yang tepon aku,.adoii,sabar lah..ko nie,ingat aku naik kereta FERARI ke??hehe..
Dah sampai pun ade gak yang tepon..HELLO aku dah kat depan korang pun nak call lagi??APTB..
hehehe,sampai-sampai je tengok HANA,ISYA,LILY,DAYANA,SHAFIQ ISHAK,FIZIE,AJI,YUSOF,ISMA,OPIE,AFIQ(Kelas3musa),lagi sape entah tak perasaan sangat..hehee..
awal eh korang datang??maklumlah makan mesti cepat,kalau aku suruh korang datang tolong aku,nak ke datang cepat?hahaha..takpelah ini pun jamuan kita semua..heheh..ape2 pun best gilerr...hehehe..
Lepas 5minit aku sampai,cikgu Raihan (guru kelas aku) datang dengan ATIKAH NASIR,NIK,DAN ENG..
hehehe.. .Shahfiq,amer,iman dan azwin p GEDUNG pulak..dah,aku yang kena uruskan diowang..errr,sabar je lah..hehehhe

Kita orang tunggu kat luar,sampai cikgu Raihan sampai,then cikgu suruh kita orang masuk,jadi semua serbu lah masuk,heheh,dah tak sabar nak makan kan? aduii,nak kena tunggu shafiq,amer,iman gan azwin..sabar menunggu..lepas 3 minit,baru nampak muka diowng..tapi 3 orang je??mane lagi sorang??aduii,korang tinggalkan amer??sampai hati korang ea tinggalkan amer,sian amer..sabar ea...lepas 2minit..amer pun datang,wow,dengan termengah-mengah..rupanya amer lari..aduii,amer2...jangan lari,kita orang tetap tunggu ko,sebab ko kan KETUA KELAS 3ISMAIL..aku sebagai PENOLONG KELAS akan melarang anak buah nye makan dulu if KETUA tak ada..hehehhe..Peh,makanan banyak seyh,30set..orang yang ade cuma 27je..lagi 3??hahahah,ape lagi aku,aween,debab,iman,shafiq,ain bedal..ambik air,ambik mushroom sup..hehehe..asalkan habis kan?ehehhe..Oh ye lupa,cikgu Raihan tepon cikgu Alya suruh datang makan..hehehhe..lupa lak nak kenal kan cikgu Alya cikgu Kaunseling sekolah kami..yang banyak menolong kami,memberi nasihat,dorongan dll..terima kasih cikgu,jasamu akan dikenang,insyallah...

Banyak nye makanan,jadi mula kan makan dengan membaca doa makan..yes,seperti biasa mestilah KETUA baca doakan??jadi Amer lah baca doa..ehhehe...AMIN..lepas to,ade budak to buat lawak,die boleh cakap belum baca doa lah..aduii,FIZIE2 dah berapa lama tak korek telinga??(jangan marah) meyh sini aku tolong korek kan telinga ko,.hehehhe..APTB..then ape lagi cikgu suruh makan..semua makan lah..aku makan sebelah Shafiq shah amer lah..eheheh..lepas dah makan,semua orang dah kenyang kan??heheheh...
ok kita mulakan dengan sesi pengambaran beramai-ramai..
ni gambar sesi beramai-ramai..

3 Ismail
sentiasa di hatiku.

Lepas sesi pengambaran beramai-ramai,sesi pengambaran aku,cikgu Raihan,Eng,Esma,Farah,Shafiq s.amer,afiq ..
 Lepas penat berposing..heheh..
kita orang mulakan dengan aktiviti kita orang iaitu,
tukar-tukar hadiah..ehehe..best ni time nie..

heheh..ni gambar nye..

 ini shafiq bagi hadiah die kat
opie..
 ni,Fizie bagi hadiah die
dekat Debab..
hehehhe,siap tak nak bagi to Fizie..
=)
 ni eng punya hadiah bagi kat Esma
ni hadiah esma bagi pada mai
hah..yg ini sweet kan??
afiq bagi bunga kat dayana..
ehhehe..sweet kan??
jeles au..
ehheheh..
gurau je..

Lepas siap semua makan,gambar,tukar2 hadiah..
kita orang pun beredar ar dari PIZZA HUT..
hah,ni gambar nye,bnyk,jap aku upload..


comelnye,cikgu alya and cikgu raihan 
senyum..
=)
ni lah cikgu raihan and cikgu alya..
cantik + comel kan??
love u cikgu..

k ar,penat dah upload gambar,banyak lagi..tapi tak larat nak tunggu,banyak lagi aktiviti yang aku lakukan lepas makan..ok sampai di sini makan2 kita orang..

OK..Lest go to,next aktiviti..
ehhehe,aktiviti lepas makan yang aku buat ialah..
pergi taman permainan dekat sungai Kota..heheh..
tak de kerja,.pergi gan diowang,best jugak..
ni pic kami..




samapai sini je lah gambar nye..malas wok nak upload..nty aku buat khas untuk gambar je ea..
oke lah..
thnk you kawan2,cikgu alya gan cikgu raihan..
semoga kenangan kita bersama akan kekal di minda kita oke..amin..
ok terima kasih kepada yang ambik gambar,,terutama terima kasih kepada Ain..
thnk you sayang...
ni pic ain..
ini lah ain farahana orang yang ambik gambar je..thnk sayang..
i love u..bgi kiss sikid lah muah..hehehehhe..


ok lah,aku rasa aku dah penat nie,..sampai sini je lah ea..
ok arap kowng happy bace..ehheheh..
maaf jika ade keslhn eja atau kecik kan aty kowng..
ok bubye,,bagi kiss sikid lah..
muah..heheh..
=)

SIS IQA

Jawab salam dulu ye..heheh..sis iqa ajar..Tadi dah cerita pasal sis ila..sekarang cerita pasal sis iqa pulak..
nama sis iqa ialah Haziqah..tak silap lah..aku pun tak tahu lah..eheeh..sis iqa banyak tolong aku,dengar kesedihan aku yang setiap hari..thnk sis iqa...hehehe...
sis iqa aween sayang sis..heheeh..sis iqa duduk kat MUAR..
Kampung die Batu Pahat..kan??
main agak je...ehhehehhe..APTB.
SIS IQA dah tak tahu nak cerita apa lagi..ehhehehhe....
errr,sampai sini je lah sis...
ape2 pun terima kasih segala-galanya ye sis..
semoga satu hari nanti kita berjumap..
sis iqa,sis ila n aween..
AMIN...


SAYANG SIS IQA..


Oke nak tunjuk pic die,nak tengok??
jap...




ni pic sis iqa,
comel lowh..
sayang sis..

kiss sikid..
muah...
=)

Wednesday, 23 November 2011

23.11.11

23.11.11
befday my dear FARAH
sayang HAPPY BEFDAY..
Miss u dear..
love u..

your pic
Jawab salam..ehhe...


yang ni pulak..aku nk ucapkan terima kasih kat FIZIE..
hehhe,sebab aritu masa CHORAL SPEKING kat KULAI TJ MART..
temankan aku jalan2..ehhehe..and belikan aku COOL BLOG COKLOT..
heheheheh..nyum2...tq sayng..hehehhehe..upsss..


ni die orang yang belanja saya cool blog..
and pic cool blog..




masa fizie pakai baju ni lah 
die belikan saya cool blog coklot..
ehhehe..tq sayng..hehehe.
upssss..
masa ni kat dalam bas..
sblh aku.
aku yg tangkap gambr ni..
hehhee...
TERIMA KASIH COOL BLOG NYE,
SAYANG FIZIE..
JUst kawan,..

MUHAMMAD SHAHRUL HAFISZIE BIN SABTU





Jawab salam,sis iqa saya selalu nasihatkan saya supaya jawab salam..heheheh...oke..arini 23.11.11,aku nak cerita pasal sorang mamat nie..hehhe...jum baca ape saya nak tulis pasal die..

Frstly,nama dia SHAHRUL HAFISZIE BIN SABTU,..Eh,lupa lah pulak ade MUHAMMAD..hehhe..
nama die MUHAMMAD SHAHRUL HAFISZIE BIN SABTU..Aku panggil die Fizie @ pizie...heheh..umur dia 15 Tahun 2011..sama gan aku...die sekolah sama sekolah dengan aku..sama kelas..gerrr..die pengawas...die jalan kan tugas die dengan penuh tanggng jwb..ceh,puji semata-mata nak ambik hati die je..errr..


Second,die nie seorang yang funny..heheh..aku kalau tengok muka die mesti ketawa..ehheheh..
entah kenapa entah aku ni..isshhh..pizie2...ape2 pun sayang ko kawan..

Thrd,die tak tahu nak pujuk aku mcamne if aku merajuk gan die..sampai bingung kepala die.heehhe..sorry kawan,just nak manje2 gan ko je..heheheheh...ape2 pun sayng ko..


lastly,aku tak nak lah certa bnyk2 pasal die..nty kowng terpikat kat die pulak..susah aku..ehhehe..gurau je...alau nak kenal gan die..cari lah die kat FB..hehhehe...dnt worry die tak MARAH..die bukan jenis orang yang kuat MARAH..hehehhe..kan?hhehe



OKlah,tak nak cerita pasal FIZIE bnyk2 nanti aku nges pulak..hehehhe
ape pun aku sayang ko just frnds..


Nak tengok muka die??
jap aku upload gmbr die ea..

SHAHRUL HAFISZIE


MUHAMMAD SHAHRUL HAFISZIE
ini lah die..eh..jangan tengok lama-lama..nanti suka pulak..
ehhehe..just gurau je..





KENANGAN AKU AND DIE

SHAHRUL HAFISZIE @ NURIN 












dah habis..ni je..nak lagi..peh tak larat nk cari gambar..





FIZIE ni gambar dulu kita bersama..

ni..jap aku upload..

ingat tak?gambar kita dulu masa form2..
frst2 kita rapat..masa kat surau perempuan..
masa to ade karnival sains kat sekolah kita..kita kena duduk
kat surau gan ustz najah..
ingat tak??
masa aku tengah tngok orng main roket dari tingkap..
kau pun join..kita berdua kat balik langsir.?
ingat tak??
aku ingat lagi pizie..
masa kenangan itu..mula dari situ kita kenal kan??
hehehehe...


hah,ingat tak yang ini??
masa nie,kita tengah copule..
ehheheh..masa ni hari raya..
sambutan hari raya kat sekolah..
masa form2..
ehhehee...
awak masa ni pakai baju warna purple,
saya tak de baju warna purple,jadi saya pakai baju warna kelabu..
hhehehe...kan nampak macam sama kan?
heheheh...



dah lah itu je gambar kenangan aku gan ko fizie..
hehehe...still ingat lagi jalan cerita kita dulu..
time aku mrjuk,ko pujuk..semua ingat..still dalam kepala aku..



ok lah sampai sini je lah...
INGAT JANGAN TENGOK GAMBAR LAMA2 NANTI TERPIKAT..HEEHE

cool blog

jawab salam au,heehe..korang nak tahu tak..minuman aku paling suka bile tengah jalan-jalan  aku minum air cool blog..sedap tu..kesukaan aku cool blog coklot...sedap tau..hehhehe...ni gambar cool blog..
tengok au...




nyum2 sedap toh...dah lama tak minum cool blog..
nanti minum lah..ehehhehe..
=)

kek batik

err,saya suka makan kek batik..
errr,dah lama tak makan kek batik..
mane nak cari?? suruh busu buatkan lah..
errrmm..sedap nye..sepe tak tahu kek batik
ni gambar kek batik




ni lah kek batik..sedap kan?/
nyum2..
sape tahu buat kek batik,buatkn utk saya..
n sekaligus ajar saya buat..saya suka buat kek
masak saya tak suka..ehhehe